Bostadsområdet Nya Triangeln

Nya Triangeln är beläget mellan S:t Johannesgatan och Karlsrogatan vid Rackarberget. Byggnaden uppfördes början av 2000-talet och ligger i anslutning till Triangeln. Nya Triangeln ligger någon dryg kilometer väster om Uppsala centrum, placerat mellan kyrkogården och de studenttäta områdena på Rackarberget och Studentvägen. I området finns en livsmedelsbutik och med cykel har du ca fem minuter till gågatan, studentnationerna och Uppsalas kulturliv.

På Nya Triangeln:

48st korridorsrum (8 rum per korridor)

För samtliga korridorsrum gäller:
  • 10 månaders hyra, juli och augusti är hyresfria
  • El, värme, vatten och bredband ingår i månadshyran
  • Alla rum har egen toalett och dusch
  • Gemensamt kök med övriga rum i korridoren

Gemensamt för bostäderna på Nya Triangeln

Bredband & TV
Bredband
Levereras av Bredband2 och hastigheten är 100/100 Mbit. Det finns möjlighet att uppgradera till 1000/1000 Mbit.
För felanmälan samt uppgradering kontakta Bredband2, 0770-811 000, se www.bredband2.com för öppettider och driftstatus.

TV
Levereras av Tele2. För att kunna ansluta behöver du ha en tv med inbyggd digital-box eller en separat digital-box. För att se vilka kanaler som ingår i grundutbudet vänligen besök https://www.tele2.se/kundservice/tv-och-play/grundutbud
Cyklar & parkering
Cyklar
Cykelställ finns på området och vi har även cykel förråd i källaren på S:t Johannesgatan 30A.

Parkering
Administreras av Stiftelsen. Kostnaden är 1 100kr/år (from 1/1 – 2024). Separat kösystem tillämpas, maila till bostad@v-dalabostad.se vid intresse.
Sopor & återvinning
Soporna källsorteras i kompost, metallförpackningar, glas, plastförpackningar, kartong- och pappersförpackningar och övrigt brännbart. Dessa sopor slängs i respektive kärl i soprummet mellan Karlsrogatan 3 och 5. Eller sophuset vid gaveln på S:t Johannesgatan 30A. Elektronik kan man slänga i sophuset på S:t Johannesgatan 30A. Det finns även en container på området för mindre grovsopor t.ex. stekpannor och stolar.

Det är inte tillåtet att ställa in gamla möbler eller andra grovsopor i soprummet. Om du vill göra dig av med sådant kan det göras på någon av Uppsalas återvinningscentraler.

För mer information om vatten, avlopp och sophantering i Uppsala vänligen besök: https://www.uppsalavatten.se/kontakt/ny-student/

For more information about water and how to recycle in Uppsala, please visit: https://www.uppsalavatten.se/other-languages/green-living-in-uppsala/
Tvättstuga
S:t Johannesgatan 30A, tre tvättstugor finns i källaren, tider bokas med tvättkolv i bokningstavlan. Det finns även två torkrum. Ingång genom gaveln i hus 30A.
Övrigt
Hiss: Ja
Förråd: Alla har tillgång till eget förråd.
Lekplats: Finns på innergården
Balkong: Nej