Tusentals studentbostäder under samma tak

Smålandsgården

Nu finns merparten av alla Uppsalas nationbostadsstiftelser under ett och samma tak. Vare sig du söker ny studentbostad eller vill felanmäla din nuvarande så är nationsgårdarna.se den gemensamma entrén, oavsett vilken nation du tillhör. Att bo med kompisar som tillhör samma nation som du är en trygg och rolig start på studentlivet. Nationsgårdarna förvaltar och förmedlar bostad till dig som är inskriven i någon av Nationsgårdarnas 8 nationer. Med 3 400 centralt belägna bostäder ser vi till att du hittar ett hem, och känner dig som hemma.

Våra bostäder består av rum, dubbletter, tripletter och lägenheter av varierande storlek. För att få bo i en nationsbostad måste du vara medlem i den nationen som bostaden tillhör. Nationsgårdarna.se är en gemensam portal för dig som söker en bostad via Uppsalas studentnationer. För 8 av dessa nationer kan du enkelt registrera dig och ansöka om lediga bostäder här på nationsgårdarna.se Nationsgårdarna är ett samarbete mellan en rad anslutna nationsbostadsbostadsstiftelser som äger och förvaltar både studentrum och studentlägenheter för studerande vid universiteten i Uppsala. Varje stiftelse har en egen styrelse vars verksamhet och syfte består i att tillhandahålla bostäder för studerande som är medlemmar i respektive nation.

Här snackar vi bostäder

Nationsgårdarna.se är en renodlad portal för bostäder via 8 av Uppsalas Studentnationer. Har du frågor om nationsmedlemskap, terminsräkningar, stipendier eller nationernas verksamhet ber vi dig ta kontakt med din nation. Här finns även nyheter och allmän information som rör din bostad. Nationsgårdarna är ingången för dig som har, eller vill ha, en lya i Sveriges bästa studentboende.

Nyregistrering

För att kunna söka nationsbostäder måste du registerera dig.

Sök Nationsbostäder

För att kunna se lediga nationsbostäder måste du logga in på Mina Sidor.